Interieurstyling door Ayla geest

Ben jij een creatieveling met een hip product of merk? En ben jij geïnteresseerd in het samenwerken met een interieur blogger? Vul het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@pastelenstaal.nl en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Wat voor samenwerkingen

Voor een samenwerking kun je bijvoorbeeld denken aan een product review. Maar ook een blog over bijvoorbeeld jouw collectie of producten uit je winkel of webshop.

Ik ben altijd in voor creatieve samenwerkingen, maar ik vind het wel belangrijk dat de samenwerkingen die ik aanga, gaan over items die ik zelf tof vind en dat het binnen de Pastel en Staal stijl past. Vind jij dit ook belangrijk en denk je dat we goed matchen, laten we sparren en kijken wat mogelijk is! Vul onderstaand contact formulier in, of stuur mij een email op: info@pastelenstaal.nl

Jouw merk promoten

Je kunt altijd ter promotie een product of informatie kit toesturen. Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken die ik nog niet ken, en items te ontdekken. Houdt er wel rekening mee, dat bij het vrijblijvend opsturen van je product, je niet altijd verzekerd bent van plaatsing op mijn kanalen. Wel zal ik je altijd noemen in stories op Instagram! Wil je zeker zijn van een samenwerking, stuur mij dan even een berichtje met je ideeën.

Pastel en Staal
Gortersweg 2
1871CC Schoorl

Liefs Ayla. 

Contact

    E-mail: info@pastelenstaal.nl

    0681048718 (alleen op werkdagen)

    Telefoon: 0681048718

    KvK: 61802735