Interieurstyling licht, fris scandinavisch met kleur

Scandinavisch interieur met pastel en een toef kleur!

Een complete interieur styling opdracht in een woning in Koog aan de Zaan. De woning was donker, landelijk en vol spullen. De eigenaren hadden hun huis voorheen geheel volgens landelijke, brocante stijl ingericht. Nu jaren later wilde ze meer licht, lucht en rust hebben. Ik heb een interieur advies en styling plan gemaakt en volledig uitgevoerd. Een Scandinavisch interieur met pastel leek mij een goeie basis. Met hier een daar een fijne toef kleur want de bewoners houden wel van wat gewaagdheid. De basis is veel lichter geworden. Maar niet compleet wit. Licht hoeft naar mijn idee namelijk zeker niet altijd geheel wit te zijn.

De muren gingen van antraciet en beige, naar wit en een lichte tint roze. De bewoners hielden wel van wat lef, daarom koos ik voor een lambrisering in het okergeel over de gehele lengte. Dit benadrukt de lengte van het huis en trekt de verschillende ruimtes als woonkamer, eetkamer en keuken samen. De bewoners wilden het liefste een grijze gietvloer, maar dit was budget technisch niet mogelijk. De houten vloer was nog in prima staat, maar het geheel moest rustiger en een Scandinavische look krijgen. Ik heb ervoor gekozen om de houten vloer met een licht grijze vloerverf te schilderen. Dit zorgde voor een goede basis waar heel veel bij kan! Accessoires in pastel kleuren, en hier en daar een toef kleur zoals blauw en het groen van de toegevoegde planten, doen dit Scandinavisch interieur met pastel tot leven komen!

 

Interieurstyling make over Scandinavische woonkamer met pastel kleuren Interieurstyling licht, fris scandinavisch met kleur interieurstyling scandinavische eethoek creëren in huisScandinavische lichte slaapkamer creërenwoonkamer interieur styling make over licht met kleur accentenScandinavisch interieur met pastel Woonaccessoires in geel tinten Scandinavisch interieur met pastel tinten

Gebruikte meubels en accessoires:

Bank met lounge : Whkmp’s Own, Torino grijs/blauw
Lounge stoel : Zuiver, dutchbone bar fauteuil
Bijzettafeltjes : Zuiver, Sôstrene grene, kwantum
Eettafel rond : Billsta Ikea
Stoelen grijs : Zuiver, back to school stoel
Houten stoel : Marktplaats vondst zelf geschilderd
Rieten stoel : Rotan Simplex
Roze kuipstoel : Legno pastel stoel
Accessoires: o.a. bij Loods5, Karwei, Sostrene Grene, Fonq, Snoerboer
Planten: Intratuin

 

Ben je op zoek naar een interieurstylist? Ik zou je graag helpen met het creëren van een fijne plek waar je je thuis voelt. Mijn expertise is het mixen van stijlen tot 1 geheel en het gebruiken van kleur dat zorgt voor warmte en verbinding. Je kunt altijd een gratis kennismakingsgesprek aanvragen met mij! Dan bespreken we jouw wensen en stijl en kijk ik hoe ik je kan helpen.

Vul hier het formulier in voor de aanvraag > C O N T A C T 

 

Foto’s: Pastel en Staal en Elle Fotografie

Volg Pastel en Staal blogs ook via: