Allereerst, bedankt dat jij een kijkje komt nemen hier op mijn blog! Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je benieuwd bent wie ik ben? Kort gezegd, ik ben perfectionistisch, creatief en hou van een uitdaging. Ik ben altijd in voor nieuwe dingen en unieke kansen.

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” (Pippi langkous) is mijn inspiratie!

Mijn verhaal

Ik ben Ayla Geest, 26 jaar oud en woon met mijn vriend Jordie, dochtertje Cato, en 2 franse bulldogs, Bullie en Cooper in ons zelf gebouwde droomhuis in Schoorl. Ons eerste huis was in Koog aan de Zaan, ook geheel verbouwd natuurlijk! Maar we zagen al snel in dat dit niet ons droomhuis was. We wilden landelijker wonen, meer in de natuur, meer ruimte. We gingen op zoek naar dé plek.

Gezamenlijke zoektocht

In de tussentijd waren ook mijn ouders aan het zoeken naar een nieuwe woning. Ook zij wilden rustiger en landelijker wonen, ze wilden graag hun tuin weer terug en genieten van hun pensioen in de natuur. Dit bracht een gezamenlijke zoektocht teweeg. We hebben aardig wat huizen bekeken die groot genoeg waren voor 2 gezinnen. Woonboerderijen, grote woonhuizen, huizen met recreatie woningen erbij voor dubbele bewoning. Maar dit bleek niet altijd mogelijk bij gemeentes. Uiteindelijk kwamen we in Schoorl uit. Stiekem was dit eigenlijk wel dé ultieme woondroom, nooit dachten we dat dit mogelijk was. Maar doordat we onze krachten bundelden konden we in 2016 dit mooie plekje samen kopen.

De bouw van ons Droomhuis

Ik zeg expres plekje! Het is een mooi groot erf, maar het plekje vind ik idyllisch. Een enorme renovatie en bouw project stonden op ons te wachten. We wisten waar we aan begonnen en dat het best zwaar kon zijn. Nu 2 jaar later zijn we eigenlijk nog steeds bezig. De vergunningen liepen enorm vertraging op en ook de bouw heeft een tijd stil gelegen, en vertraging na vertraging opgelopen.

Wel wonen wij nu in ons deel van het huis! Daar kunnen we al enorm van genieten. Op dit moment zijn wij druk bezig met het verbouwen aan de kant van mijn ouders. Je moet het eigenlijk zien als een twee onder 1 kap op 1 erf straks. Mijn ouders wonen dan in het “oude” deel van het huis wat er al stond. En wij wonen in het nieuwe gedeelte wat aangebouwd is. Mijn vader zegt altijd dat wij in de “aanbouw” wonen haha. Stiekem is dit ook wel zo, maar eigenlijk is de aanbouw groter dan het originele huis. Mijn ouders wilden niet meer zo groot wonen en wij hebben de ruimte nodig als gezin. Een super combinatie dus!

Inspiratie delen

Ik ben een ontzettende interieur freak! Ik deel graag de leukste inspiratie en styling tips met jullie. Mijn stijl is eclectisch met kleur! Ik hou van vintage items uit de kringloop en struin regelmatig rommelmarkten in de buurt af. Maar mijn keuken is erg scandinvisch, terwijl de zithoek een fijne bohemien sfeer heeft! Ik voel mij ontzettend thuis tussen het mixen en matchen met materialen, kleuren en sferen. Dit is ook kenmerkend aan mijn “stijl” !

Ik hoop jullie te inspireren en te motiveren om soms eens anders te denken en te durven in je interieur!

Als je vragen hebt, mail me gerust! Ook als je een interieur advies op maat zoekt, of een leuke samenwerking in gedachten hebt kun je altijd bij mij informeren!

Lieve Groetjes Ayla!