Interieurstyling advies

Interieur styling

Ik ben gespecialiseerd in de Styling van een ruimte en over kleurgebruik in huis. Heb je al een goeie basis, maar wil je nog wat meer sfeer en warmte in huis dan ben je hier aan het juiste adres. Kijk ook even bij Portfolio, zo krijg je een idee wat ik voor je kan doen met een interieurstyling.

Kennismaking

Een 1e kennismaking gesprek per telefoon of mail is vrijblijvend en kosteloos. Vanuit dit gesprek kijken we samen wat je wensen zijn en of ik je kan helpen.

Na dit gesprek ontvang je per mail een offerte van mij.

Moodboard

In het kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen, maar ook jouw ideeën, smaak en stijl. Je kunt duidelijk aangeven wat je wel en niet mooi vind. Als ik voor je aan de slag mag gaan, maak ik allereerst een moodboards. Dit moodboard is bedoeld om de sfeer vast te leggen. Het moodboards is nog geen plan, en ook zul je er nog niet de producten in terug vinden die daadwerkelijk in jouw interieur terug komen. Het is puur bedoeld voor de sfeer en kleuren. Zo kunnen we zien of we op een lijn liggen, en kan ik laten zien welke kant je op kunt gaan.

Plan maken

Ik ga na het moodboard aan de slag om een passend interieurstyling plan voor je te maken. Dit plan kan een advies zijn of een complete interieurstyling.

Advies of complete interieurstyling

Je kunt kiezen voor alleen een interieurstyling advies. Of voor een complete interieurstyling. Bij een advies zet ik alles voor je op papier, de keuze in meubels, verlichting, raamdecoratie, kleuren op de muur en accessoires. En ik vertel je waar je wat het beste kunt plaatsen. Eventueel een shopping lijst met wat je waar kunt kopen. Daarna kunt je zelf aan de slag gaan met dit plan. Bij een complete interieurstyling naam ik als interieur stylist alle zorg uit handen. Ik zorg voor een plan, aanschaf, uitvoering en afstyling in jouw interieur. Zo hoef je zelf nergens meer over na te denken. Bij een complete interieurstyling kun je geheel betrokken blijven bij alles, of het geheel aan mij over laten. De keuze is aan jou!

Je kunt het contact formulier invullen of een mailtje sturen naar info@pastelenstaal.nl of bel: 0681048718

Ik help je graag verder om van je huis een fijne sfeervolle plek te maken, met kleur en lef!

Interieurstyling


Wie weet tot snel,

Lieve Groet Ayla Geest